Quiero comprar ropa.Jag är så sjukt shoppingsugen!!! But I have no money, och min månadspeng ska spenderas på julklappar. Skit.

www.yourmoda.se

¡Hola amigos! På Vero Modas hemsida finns en liten tävling där man ska designa en vårklänning, om man vinner så kommer klänningen att säljas i butik till våren! Jag gör det mest för att det är en kul grej, men ni får gärna rösta på mig. :)

Vote for me!

Música

Några av mina favoritlåtar, enjoy! :)

- I Want To Break Free, Queen
- Walk This Way, Aerosmith
- Sweet Child O' Mine, Guns N' Roses
- Black Or White, Michael Jackson
- All The Time In The World, Johan Palm
- ¡Viva la Gloria!, Green Day
- Dream On, Aerosmith
- Emma-Lee, Johan Palm
- November Rain, Guns N' Roses


All the time in the world

Just nu kretsar livet kring skolan = inga blogginlägg + huvudvärk och onödigt mycket finnar. Not good. Imorgon blir det sovmorgon pga brandövning, mer sömn behövs!

Jag ville bara att ni ska veta att jag fortfarande lever.


Twilight ♥


T-shirt från Gina Tricot, 49kr (halva priset)

The show must go on

Jag sitter och tittar på samma sida i skolkatalogen om och om igen. Jag tror att jag har blivit knäpp.

Det känns lite tomt just nu. Imorgon kommer att bli en superbra dag, det känner jag på mig. Tills dess behövs lite musikterapi.

Helt underbar bild på världens bästa kompisar. :)

Jag längtar verkligen efter snö...

New Moon

Jag satt nog med matteläxan i ungefär 40 minuter och den är fortfarande inte färdig, eftersom jag inte fattar. Skit. Jag saknar verkligen Emma. Om hon hade varit här kunde jag frågat henne om hjälp, men hon befinner sig i en helt annan världsdel just nu. Men hon får i alla fall en trevlig överraskning när hon kommer hem! ;)


Jag är verkligen besatt av CrushCrushCrush och Decode just nu!


Vill du vara min kompis?

Vi står fortfarande och trampar på samma ställe, men detta kanske är början på något nytt, eller fortsättningen på det som varit? Jag vet att du känner mig lika väl som jag känner dig. Frågan är om du vill, om du verkligen vågar. Du kan lita på mig, jag sviker dig inte. Men vilken väg vi än väljer att gå nu, så har jag lärt mig att du alltid kommer att vara en viktig del av mina barndomsminnen.

Vi har all tid i världen, du behöver inte oroa dig.