Elin + Monki = Kärlek


Tröja från Monki, 150 kr

Grattis bloggen!

Vet ni vad? Min blogg fyller ett år, men jag vet tyvärr inte det exakta datumet. :)Blog Awards - Ytligt och överskattat?

Nu är jag trött på allt snack om Blog Awards. Det är så ytligt och överskattat! Snart kan man dela ut priser för vad som helst egentligen. Vi sitter och röstar på ett gäng tjejer som skriver om när de shoppar och festar, när de blir plåtade och intervjuade för någon tidning och så vidare. Och, jag bryr mig inte? Den enda stora bloggen jag gillar är Stina-Lee, hon är så jordnära och naturlig.
Om jag hade fått dela ut priser skulle jag gett dem till Maria, Carita, Flora och Louise. Tjejer med cool klädstil och härlig personlighet.

Fem myror är fler än fyra elefanter

¡Hola! Ikväll ska jag på disco för årskurs 3-5 på min lillebrors skola. Emmas lillebror går i samma klass så vi ska hjälpa till och vara dörrvakter, föräldrarna klarar sig absolut inte utan oss. Imorgon är jag antagligen helt död, och på söndag måste jag plugga och städa. Ingen lugn helg med andra ord, men jag överlever nog! :)

Min söta kusin Emmy som är besatt av elefanter fyller 2 år idag, grattis!!

Te quiero

¡Hola amigos! Idag fick vi tillbaka våra prov på spanska verb, och jag fick MVG!!!!
Mitt första MVG, iiiih är så himla glad!! :)

2 Minutes To Midnight


Nattlinne från H&M, 149kr


Munkjacka från H&M, 199kr

All these things that I've done

¡Hola! Den här veckan har varit lite stressig med mycket läxor och jag har haft noll inspiration, så det har inte blivit några blogginlägg. Men jag känner att inspirationen är på väg tillbaka nu! Stort grattis till min lillebror Filip som fyller 11 år idag, och grattis i förskott till Julia som fyller 14 imorgon! :)


Tove är så himla bäst!!