She's all alone again, wiping the tears from her eyes. Some days he feels like dying, she gets so sick of crying.

I´m sick of this shit. Hur trevlig är en kille om man försöker skriva till honom på Facebook och han inte svarar? Om man skickar ett sms till honom men man får inget svar, och han svarar dig inte när han ser dig i korridoren heller? Och allt jag försöker göra är att fråga honom en enkel fråga, helt vänskapligt.

"The show must go on" sjöng Freddie Mercury, och jag håller med honom. Jag tänker gå vidare.


Vamos a la playa


Jag har inhandlat ett stycke bikini. Överdelen är från H&M och kostar 129kr, underdelen kommer från Ellos och kostar också 129kr. Jag kommer helt klart vara snyggast på stranden! (Jag älskar att överdriva. Och så skadar det inte med lite självförtroende.)

Lekfullt och busigt.


Jag har klippt mig. Nu är håret kortare och mer uppklippt, lite mer lekfullt och busigt helt enkelt. :)

Then someone will say what is lost can never be saved


Klänning från Gina, 199kr - Skjorta från Gina, 199kr
Jag brukar inte ha klänning, men den här sitter så sjukt bra och den är verkligen jättefin! Och skjortan är skitsnygg. :)

Homer SimpsonHomer Simpson är en av mina största idoler!

Mickey Mouse


Min söta lillebror kom hem med en försenad födelsedagspresent till mig idag, den här väskan som han har sytt i skolan. Så himla gulligt av honom! :)

That's what you get when you let your heart win

Jag, Emma och Alice gick ungefär 5 km i eftermiddags. Underbart väder och kroppen är full av vårkänslor! Jag hoppar runt och känner mig glad hela tiden. :)


Jag ritade ett hjärta på mina jeans i förmiddags. Sen tvingade jag Emma att fylla i det med svart textilpenna, det blev verkligen skitcoolt!

I don't feel like loving you no more


Bullet With Butterfly Wings - The Smashing Pumpkins
That's What You Get - Paramore
All The Pretty Faces - The Killers


Och jag blev född i en småstad. Växte upp, blev kär i en småstad.


15 år


Superfint kort som Alice har gjort.

Jag har haft en jättetrevlig födelsedag, tack tjejer för en rolig eftermiddag! :)

Sista dagen som fjortis.

Imrogon fyller jag 15 år. Det är helt sjukt. Här ser ni en bild på mig dagen då jag fyllde 14. Jag har nog inte förändrats så mycket. Inte på utsidan i alla fall.

Happy birthday to me....


Idag har jag spelat så mycket trummor på Guitar Hero så nu känns mina armar som spagetti. Förutom det så har jag sysselsatt mig med att städa mitt rum, eftersom jag ska få fint besök på onsdag. Gissa vad som händer på onsdag? Då fyller jag 15 år! :D

På tal om det så måste jag baka imorgon. För det är väl oartigt att låta gästerna svälta ihjäl?


2010 - 04 - 01

Jag älskar alla årstider av många olika anledningar, men mina favoritmånader är april och maj. Jag älskar de gröna löven på träden, det fuktiga vårregnet som gör så att varenda hårstrå på mitt huvud blir krulligt och doften av blöt asfalt. Den underbara känslan när man cyklar tillsammans med sina kompisar, när man skrattar och har roligt och i just det ögonblicket tänker man inte på något annat. Och visst, det är skitkul med sommarlov, men efter påsklovet när man börjar räkna ner veckorna och dagarna till sommarlovet, när förväntan hänger i luften och man vet att sommaren är på väg är en sån underbar känsla.


Bilder från maj 2009.