Sweden Rock Festival

Aerosmith ska spela på Sweden Rock Festival den 10 juni. Det kostar 1190 kr för en endagsbiljett till en person. Jag hoppade runt i hela lägenheten när jag fick reda på att Aerosmith ska komma till Sverige. Men när jag såg priset... Mina föräldrar kommer inte betala så mycket pengar, och jag förstår det.

Men det gör så ont!!!!!!!!


Baggyjeans and elephants


T-shirt från Monki, resten är från H&M.

Skorna med stort SJag har köpt världens finaste skor på Monki för 250kr!

Klippa och klistra


Kapitel 3 Kläder och utseende, från Boken om mig.

Visst det är enkelt och smidigt att göra kollage i datorn, men jag tycker att det är roligare att göra för hand! Plocka fram lite tjejtidningar, modetidningar, H&M-kataloger och börja klippa! Sedan klistrar man bara fast allt på ett färgat papper - färdigt! Sen kan man sätta sitt kollage på insidan av garderobsdörren, inspiration när man inte vet vad man ska ta på sig. Hur smart är inte det liksom? ;)

Sen gör ni allt som jag gör, vi leker "Följa John".Jag har sjungit på den här låten hela dagen och drivit min lillebror till vansinne...

Folktandvården ringde mig i eftermiddags och sa att det var dags för min årliga kontroll. Kvinnan jag pratade med frågade om jag kunde komma på torsdag klockan 08:30 eller klockan 08:50 på fredag. Jag sa att fredag blev bra. Åh, jag som ville få lite mer sömn nu på lovet!

Boken Om Mig


Boken Om Mig, visst är den snygg? Sitter och skriver rent några kapitel just nu, hoppas att jag kan bli färdig med det snart så att jag kan börja med det roligaste - klippa och klistra! :)

På tal om att klippa och klistra, vad tycker ni om bloggens nya utseende?

Sportlov
Jag har nog aldrig sett så mycket snö under mina snart 15 år här på jorden. Vi i Halmstad är vana vid att det kommer snö sådär 2-3 gånger under vintern och att den smälter bort efter några dagar. Men det här är ju helt sjukt.

På tal om ingenting så kom jag på en förfärlig sak i förmiddags: jag glömde mitt svenskahäfte i skolan igår. I den finns ett antal sidor som jag har skrivit till Boken Om Mig, som ska lämnas in den 1/3. Jag skrek och grät tills jag fick näsblod. Sen lyckades jag och mamma få tag på en av mina mentorers telefonnummer, och hon sa att hon och några andra lärare ska jobba på måndag, så skolan är öppen. Så på måndag förmiddag får jag gå och hämta mitt skrivhäfte, tack och lov.

Har ni några planer för sportlovet då? Själv ska jag bara jobba med Boken Om Mig. :P

Hippie


Underbara färger och superfina mönster, från Ellos.se.

Each morning I get up, I die a little, can't barely stand on my feet

Tjenamors! Jag lever faktiskt fortfarande om någon undrar. Jag känner mig lite konstig på grund av mina känslor och tankar spökar lite, jag växlar hela tiden mellan sorg och glädje, tårar och skratt. Därför har det inte blivit så mycket bloggande.

Idag har jag haft sjukt mycket mensvärk men lyckades ändå göra engelskaprovet, och det gick rätt bra. På lunchen skickade jag, Emma och Alice en massa bra musik till varandra, och efter skolan gick jag och Emma en liten sväng på stan.
Jag har inget mer intressant att dela med mig av, tyvärr. Vi ses!

Jag provade dessa skitsnygga leggings på Gina igår. Jag tror att jag är kär.

Fashion Victim


Shorts och armband, H&M. T-shirt, kofta och skor, Monki.

Torsdag - Thursday - Jueves


Kort sammanfattning av dagen:
- NO-prov, gick helt okej trots lite hjärnsläpp.
- Jag bröt ihop på matten.
- Utvecklingssamtal som gick superbra.
- Kulig gympalektion.
- Stan med Emma, hittade världens mest underbara knallrosa bok till "Boken om mig".
- Jag har på mig världens mysigaste nattlinne med en apa på.

Estoy cansada (jag är trött). See ya! :)

Musik = kärlek


Somebody to Love
- Queen
The Feel Good Drag - Anberlin
We Are The Champions - Queen


Novell

Jag hörde fotsteg bakom mig, men jag ignorerade dem. Jag hade verkligen förstört min och Elliots vänskap, det kändes så konstigt, så tomt. Jag kände en hand på min axel, och vände mig om. Det var Elliot. Jag såg på honom, och han mötte min blick. "Förlåt." sa jag. Det började snöa igen. "Snöflingorna i ditt hår ser ut som pärlor." sa han mjukt. Han böjde sig ner och kysste mig på munnen. Vi var tysta och såg varandra i ögonen i en hel minut. "Men... Jag trodde att..." sa jag, jag kunde inte avsluta meningen. "Du trodde inte att jag kanske var kär i dig?" Elliots fråga lät nästan mer som ett påstående. "Jag visste inte vad jag skulle tro." sa jag. Han kysste mig igen och sen gick vi tillbaka till matsalen, hand i hand.

En del av en novell som jag skrev i skolan i höstas, inget märkvärdigt, men jag älskar slutet.

Kanelbullar


Underbara kanelbullar som jag bakade i hemkunskapen igår.

Idag har jag pluggat till SO-provet, nördat med Sims och knarkat kanelbullar. Farmor kommer hit om en stund och då ska vi käka tacos och se på Melodifestivalen.
Ha en bra kväll! :)

Om jag kunde drömma...


"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."
- Edward Cullen, Twilight

Nej då, jag skäms inte ett dugg. Så länge han inte vet att jag drömmer, och vad jag drömmer om honom (det är inte Edward Cullen jag syftar på).

I want it all, and I want it now


Helt underbara kläder från Monki. Jag. Vill. Ha.

PicturesJag har inget att göra... Märks det?

M o n k i
Besatt av Monki? Oh yes!
Klipp från http://monkiworld.com/.

I could be in a rock n roll dream


Idag har jag på mig stuprörsjeans och min nya skjorta från Gina tricot.

Jag är så sjukt trött på snö.

Idag så har typ allting hänt. Träffat en gammal lärare, snackat med Kalle (vilket inte händer särskilt ofta) och varför inte lägga till lite tårar och smärta också? Shit vilken otur jag haft de senaste veckorna.

Nu ska sluta tjata om all skit och läsa Twilight istället. ¡Hasta luego!

PS. Måste bara nämna att jag dog lite igår också. En viss person påverkar mig lite för mycket tror jag.

AnsiktsmaskI eftermiddags gjorde jag en ansiktsmask på Filip eftersom han har väldigt mycket pormaskar på näsan. Det blev väldigt kladdigt i badrummet och jag fick tvinga Filip att sitta still, så jag passade på att ta en massa bilder och filma honom, ovan ser ni en av alla bilder. :)

Nu ska jag läsa Twilight och ladda batterierna till imorgon!

Purple haze all around


Armvärmare från Indiska, 34:50kr

Gratis vantar från Noa Noa