Hello Ellie, att vara eller att icke vara?

Tanken slog mig helt plötsligt. Byta blogg? Kanske är det dags för det. Jag kanske borde lämna Hello Ellie bakom mig. Jag har haft bloggen sen oktober 2008 (tog dock bort arkivet okt-dec 08), och jag har förändrats så otroligt mycket sen dess. Jag har bytt klädstil, musiksmak, framtidsdrömmar, till och med kompisar. Det kanske vore bäst att börja på något nytt.

På andra sätt så skrämmer det mig att byta blogg. Kanske är det inte rätt tid, kanske jag borde vänta tills bloggen fyller 2 år i oktober? Eller kanske tills jag börjar gymnasiet. Men på sätt och vis kanske det är lika bra att göra det på en gång?

Risken med att byta blogg är att jag troligtvis försöker att göra den till en renodlad musikblogg. När jag började blogga ville jag ha en modeblogg. Och sen gick ju det som det gick. Det var inget vidare när man var mitt under jag-experimenterar-fortfarande-med-min stil-stadiet. Jag tröttnade på att fota outfits varenda dag. Jag vill inte att det ska bli så med musiken. Att jag ska känna mig tvingad att blogga om den. Inte nu när jag äntligen har insett hur mycket musiken betyder. Tänk vad mycket det skulle förstöra!

På sätt och vis känns det lite tråkigt att jag har fastnat i samma gamla spår. Hello Ellie känns inte särskilt överraskande längre. Nej, det känns mer som om... Tja, som om jag börjar tappa intresset. Det finns inte några utmaningar längre.

Jag tror att jag skulle behöva tänka på det här ett par dagar.


Kommentarer
Postat av: Alice

Ja, det är kanske som du säger. Att sitta i samma bil för länge känns(och är) ganska trist i längden. Det är skönt att lyfta baken ibland. På gott och ont, som du sa.

2010-07-28 @ 17:33:03

Skriv en liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback