You blast your name in graffiti on the walls

Jag mår bättre idag. Igår lyckades jag reda ut några jobbiga tankar vilket är otroligt skönt. Hoppas bara att jag kan få en tid hos doktorn imorgon så att jag kan få ordning på de fysiska problemen också. :)

I förmiddags var vi på teater på en gymnasieskola. Den handlade om sex, alkohol och sådant. Det var faktiskt jätteroligt och intressant! Nu är det ju så att jag har börjat fundera på att välja estetiska programmet (musik) på just den skolan, och då ser jag skolan på ett helt annat vis än vad jag har gjort förut. Det är också något som jag funderar på mycket för tillfället. Gymnasieval alltså.

Dagens låt: ¡Viva La Gloria! - Green Day

Like an atom bomb about to oh oh oh oh oh explode!


Kroppen krånglar fortfarande och mitt huvud riskerar att explodera på grund av alla tankar som trängs i det. Jag lever, men jag kanske håller mig undan från bloggen ett par dagar, bara så att ni vet.

Musik är kärlek, glädje, tårar och minnen.Lyssna på Smells Like Teen Spirit med Nrivana och Naive med The Kooks, två riktigt bra låtar!


But don´t tell anyone.

Skrivet i dagboken lördagen den 27 mars 2010 kl. 18:39: "Den här veckan har helt klart varit en av de roligaste i mitt liv! Mitt huvud känns däremot fortfarande en aning rörigt. Jag har sovit jättedåligt de senaste veckorna, min mage spökar och jag har börjat tappa aptiten. Livet kan ju absolut inte vara enkelt."

I min lilla dagbok skriver jag om allting som är lite för privat för att skriva i bloggen. Jag har upptäckt att när inläggen i bloggen blir färre används fler sidor i dagboken, och när jag skriver fler blogginlägg skrivs inte lika många sidor i dagboken. Detta går lite upp och ner hela tiden, jag har en del perioder då jag känner mig förvirrad och tankarna snurrar i huvudet hela tiden. Och så finns det perioder då jag inte orkar bry mig om allt det där och tänker: "Whatever, det löser sig på något vis."

För tillfället önskar jag att jag fyller 5 år om en och en halv vecka istället för 15.

A seven nation army couldn't hold me back

Det var så sjukt roligt igår! Min grupp/mitt band spelade The Joker, This Is My Life och Seven Nation Army. Alla i musikgruppen spelade också Another Brick In The Wall tillsammans. De två sistnämnda låtarna var roligast att sjunga!

Jag vill tacka alla coola, duktiga och söta musiker som har gjort den här veckan helt underbar, supertrevlig och grymt rolig! (Ni vet vilka ni är.)And the message coming from my eyes

Shit, imorgon ska vi uppträda! Jag börjar bli ganska nervös, men det kommer att bli grymt kul! Shit. Shit. Shit. Shit. Shit. SHIT!!!!!

Krispromenad med en söt kompis.Nu har jag och Emma varit ute och krisat tillsammans! Mitt huvud känns en aning klarare, men jag har fortfarande en del beslut att fatta. Allting hade varit lättare om temaveckan kunde vara lite längre...

All in all you´re just another brick in the wall

Att byta om till nattlinne, lägga sig i sängen, lyssna på Green Day och gråta klockan tre på eftermiddagen är verkligen inte normalt. Mitt i mitt krisande ringde min underbara vän Emma. Hon kommer snart hit och sedan ska vi gå en sväng och förhoppningsvis bota mitt krisande en aning.

Världens snyggaste outfit, nattlinne och stuprörsjeans.

Och med håret i två slarviga flätor ser jag ut som om jag nyss vaknat...

And I was shakin' at the knees, Could I come again please?

Shit, jag fattar inte hur jag kunde vara så nervös över det här med temaveckan! Det var så grymt kul idag och det kommer att bli dubbelt så roligt imorgon! Rock On!
 

Musiclovers

Nästa vecka har vi temavecka i skolan. Eftersom alla har fått välja mellan ett antal olika grupper har jag gått runt och varit nervös över detta i en vecka. Jag var supernervös igår, men till slut så kollade jag på pappret med grupperna och jag kände mig otroligt lättad. Musiclovers, skitbra tyckte jag, och namnen som jag fruktade en aning stod inte med där. Men om det är något jag har lärt mig, så händer saker när man minst anar det. Just när man tror att man vet hur allting ska bli, släpper någon en bomb. Och de där personerna jag helst ville undvika kommer att befinna sig i samma rum som mig varenda dag nästa vecka.

"If it's illegal to rock n' roll, then throw my ass in jail!"


American Idiot - Green Day
Thunderstruck - AC/DC
Horseshoes and Handgrenades - Green Day


H&M


Superfina plagg från H&M. Jag vill ha, typ NU.

This is my lifeGrymt kul att Anna vann Melodifestivalen! :)

Some day I'm gonna be free


Sorry, men jag lär inte blogga särskilt mycket i helgen heller, jag har ett arbete om Buckingham Palace som måste göras färdigt. Eftersom jag gärna vill höja mitt betyg i engelska måste det bli riktigt bra!

My dear little friend

Tjenamors! Kort skoldag och i stort sett inga läxor idag, så Emma hängde med hem och såg på min favoritfilm Narnia - Prins Caspian och åt macka, frukt, glass och godis. (Ja, det var äcklig lunch i skolan.) Nu sitter jag här vid datorn och har ont i min hals! Jag misstänker att en förkylning är på väg...

På väg till Göteborg i lördags.

Kungen av datorspel.

Två kort på 15 minuter.


På söndag fyller min kusin Wilmer 4 år så jag fick i uppgift att scrappa två kort till honom. Fick bli lite enkelt nu eftersom jag är trött och hungrig och har klippt sönder alla papper när jag gjorde Boken Om Mig. Tomorrow åker jag + alla personer ovan till Göteborg för att fira busungen!

Weather the storm and don't look back on last November

Jag känner mig lite konstig i huvudet. Det känns som att jag knappt kan prata, orden trasslar in sig i varandra. Mina tankar varandrar iväg till saker jag inte borde tänka på, och det gör mig aningen ofokuserad. På kvällarna ta det alldeles för lång tid att somna. Jag tror att jag måste göra något åt det här. Jag har ingen aning om hur, men jag kan inte ha det så här längre. Tills jag kommer på vad jag ska göra åt saken så låter jag mina öron fyllas med trummor, gitarr, bas och underbara sångares röster.

"It´s not you, it´s just bad luck."

Jag snubblade på golvet i matsalen. Bara så där, utan att något låg i vägen. När jag föll framåt kändes det som om allt gick i slow motion. Jag förstod inte riktigt vad som hände förrän jag hörde ljudet av tallriken som krossades i hundratals skärvor när den föll i golvet. Känslan av hur ont det gjorde i knäna och händerna när jag tog emot golvet går knappt att beskriva. Det var inte ett dugg pinsamt. Jag var bara sur. Vilken jäkla otur jag har haft de senaste veckorna! Jag var så arg att det tog några minuter innan jag upptäckte de små blödande såren på mina händer. Sen blev jag tvungen att besöka skolsköterskan för att få plåster.


Don't lose your faith

Igår gav pappa mig en tidig födelsedagspresent! Gissa vem som ska se Green Day på Ullevi den 5 juni? Jag jag jag!!!!


If this isn´t love


Audrey, Start The Revolution!
- Anberlin
With A Few Good Friends - Carly Simon
Brick By Boring Brick - Paramore
A Day Late - Anberlin
Crazy - Aerosmith

Har ni inget att göra så måste ni lyssna på dessa underbara låtar!