"It´s not you, it´s just bad luck."

Jag snubblade på golvet i matsalen. Bara så där, utan att något låg i vägen. När jag föll framåt kändes det som om allt gick i slow motion. Jag förstod inte riktigt vad som hände förrän jag hörde ljudet av tallriken som krossades i hundratals skärvor när den föll i golvet. Känslan av hur ont det gjorde i knäna och händerna när jag tog emot golvet går knappt att beskriva. Det var inte ett dugg pinsamt. Jag var bara sur. Vilken jäkla otur jag har haft de senaste veckorna! Jag var så arg att det tog några minuter innan jag upptäckte de små blödande såren på mina händer. Sen blev jag tvungen att besöka skolsköterskan för att få plåster.


Kommentarer
Postat av: aayah ♥/ Sweet 17!

allt bra :D

2010-03-03 @ 20:45:53
URL: http://ayahbadawi.blogg.se/
Postat av: Erika

Behöver man verkligen dricka alkohol för att få status? Gå in och tyck till på min blogg och visa att personen som skrev den elaka kommentaren till mig har fel!Kram <3

2010-03-03 @ 20:46:16
URL: http://annaeriika.blogg.se/
Postat av: lovisa

svar: Tack för frågan :D Svaren kommer upp i något inlägg framöver, så håll utkik! :)

Jag längtar också, huuur mycket som helst! :D Har sett dom en gång innan, i Stockholm i Oktober förra året, var så himla grymt, så jag är säker på att det nästan kommer bli grymmare i Gbg! Kommer behöva ta tåget ner från Sthlm och bo på hotell, men det gör mig ingenting alls, allt för sitt favoritband, haha. Ska faktiskt se dom i London lite senare sen i juni, på Wembley Stadium, och det kommer bli så himla AWESOME! Kram!

2010-03-04 @ 00:39:07
URL: http://lovisaflisan.blogg.se/
Postat av: lovisa

Svaren från frågestunden är uppe nu, så kika in! :) kram!

2010-03-04 @ 14:40:58
URL: http://lovisaflisan.blogg.se/

Skriv en liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback